פתרונות עסקיים לממציאים  
 פתרונות הנדסיים לממציאים  
 פתרונות משפטיים לממציאים 

פיתוח פטנטים

ניהול תהליכים עסקיים מספקת שירותי פיתוח פטנטים החל משלב הרעיון ועד להפצה המונית. החברה מבצעת את כל תהליך הפיתוח - משפטי, הנדסי, ועסקי עד להצלחה עסקית.
החברה בוררת את רעיונות לקוחותיה ובוחרת להוציא מן הראש אל הפועל המצאות בעלות היתכנות וכדאיות פיתוח בלבד. את תהליך מיפוי הרעיונות לפיתוח מבצעת החברה בשלב הראשון בתהליך פיתוח פטנטים - תהליך בסיסי לפיתוח פטנטים מונה תשעה שלבים (לחצו על הקישור להסבר מפורט על כל תשעת השלבים) , לאחר השלב הראשון בתהליך, שלב בחינת ההיתכנות לפיתוח פטנט,  תפיק החברה דו"ח מפורט לממציא בו תנמק בצורה מפורטת את היתכנות פיתוח ההמצאה - GO / NO GO. 

יש לי פטנט מה עושים ?

כאמור, מתחילים בשלב הראשון בתהליך - שלב בחינת ההיתכנות לפיתוח פטנט. הסבר קצר על הבחינה - רוב הרעיונות לפטנטים צצים במוחנו כאשר אנחנו מחפשים פתרון למורכבות
שנתקלנו בה בפעילות כזו או אחרת.  מרגע הגיית הרעיון עולות שאלות רבות: האם פיתוח הרעיון ישתלם לי עסקית ? מה סיכויי חדירת המוצר לשוק ?האם כדאי לרשום פטנט? האם לרעיון שלי קיים פוטנטיאל לרישום פטנט? האם ניתן לבצע רישום באופן עצמאי ? איך רושמים פטנט וכמה זה עולה ? מה זה אב טיפוס? כמה כסף עולה לפתח פטנט? איך מגייסים משקיע? איך עורכים תוכנית עסקית לפטנט ? ועוד... מדובר בתהליך בו חוסר הודאות עולה בעשרות מונים על הודאות (אם קיימת כזו בכלל). קיים מבנה עקרוני של תהליך פיתוח פטנטים אך גם הוא אמור להיות גמיש ומותאם באופן אינדיבידואלי לצרכי המיזם וליכולותיו הכלכליים של היזם. אז יש לכם רעיון לפטנט ? אל תפספסו את הזדמנות חייכם - שלב ראשון בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב בחינת היתכנות לפטנטים. השלב הראשון בתהליך פיתוח פטנט משלב הרעיון הראשוני ועד לשלב המוצר המוגמר, הוא ניתוח ואפיון הפטנט ותנאי השוק הקיימים כתשתית לפיתוחו. מדובר בבחינת היתכנות שלאחריה תתקבל החלטה - GO / NO GO. האם מדובר בהשקעה כדאית או לחילופין מדובר בהשקעה שעלולה להוביל לכישלון והפסד הון ?  פטנט טוב הוא פטנט המשתלם ללקוח הקצה מבחינת עלות תועלת כמענה לצורך קיים. מספר רב של פטנטים עוברים מדי שנה בדיקת היתכנות לפטנטים, אך חלק קטן מהם מצליח לעמוד בבחינה זו ובסופו של תהליך הופך למוצר המשווק בשוק המקומי ו/או הגלובלי.
בדיקת היתכנות לפטנטים מורכבת ממספר שלבים, המדובר בבחינת רעיון הפטנט אל מול המציאות:
  • בחינת היתכנות הנדסית טכנולוגית לפטנט - בחינת יכולת פיזיקלית ופונקציונלית של הפטנט . 
  • בחינת היתכנות שיווקית לפטנט - פיתוח פטנט חדש הוא תהליך המצריך השקעת הון אשר התמורה לו אם תהיה כזו אינה ברורה. בשלב זה מתקיימת בחינה ראשונית לשאלה האם לפטנט יש סיכוי להצליח ולהתקדם מבחינה שיווקית. 
  • בחינת היתכנות אישור הבקשה לרישום פטנט - הפקת דוח חיפוש פטנטים רשומים מקצועי, ובחינת הסיכונים והסיכויים לאישור הבקשה לרישום הפתרון כפטנט.  
  • בחינת אומדן עלויות לפיתוח פטנט - המדובר בהערכה גסה וראשונית שכן מדובר בשלב בוסרי מאוד. האומדן יתייחס להמשך התהליך ועד לשלב בניית אב טיפוס (לא כולל), במקרה הצורך ייבחנו אפשרויות מימון חיצוניות.

כמה עולה בחינת היתכנות לפטנט?

מחיר בחינת היתכנות לפטנטים אינה עולה על אלפי שקלים בודדים למוצר ממוצע ומטה אך מספקת לנו תמונה רחבה יותר להמשך התהליך העסקי.

יש לך רעיון לפטנט ? כדאי להתייעץ לפני שזונחים את מה שיכול להיות המוצר המדובר הבא. הייעוץ הראשוני ניתן חינם - חייגו  
ניהול תהליכים עסקיים מתמחים בליווי יזמים וחברות משלב הרעיון ועד שלב הפריצה העסקית, ובפיתוח פטנטים ומוצרים חדשניים וייחודיים.
מעל ל20 שנות ניסיון ביזמות עסקית בעולמות הטכנולוגיים והתעשייתיים ממקסמים כל שלב בתהליך ' פיתוח פטנטים ב 9 שלבים ' .

מדרבנים את המיזם להצלחה עסקית

מיזמי חדשנות רבים מצליחים לצלוח את כל התהליך אך הרבה יותר מכך ניתן למצוא מיזמי חדשנות שנפלו בדרך מממספר סיבות עליהן נרחיב בהמשך. עפ"י דו"ח שפרסמה רשות הפטנטים ל - פעילות תחום הפטנטים בישראל בשנת 2021 ניתן להבחין כי  כ 10% בלבד מסך הבקשות לפטנט התקבלו, הנתונים בדבר תהליכי פיתוח הנדסיים ועסקיים חמורים יותר - כ 95% מכלל מיזמי החדשנות נופלים בשל בעיות תקציב וסרבול התהליך. ​​​​​​​אנחנו ב-ניהול תהליכים עסקיים מדרבנים את המיזם שלך להצלחה:

סדר בבלאגן

משלב הרעיון ועד להפצת המוצר מתקיים תהליך שנקרא תהליך פיתוח פטנטים. מדובר בתהליך המשלב מספר ערוצי פעילות - משפטי, הנדסי ועסקי. משמעות הדבר היא כי הממציא , אשר על פי רוב אינו איש הנדסה / משפט / עסקים, מוצא עצמו מתמודד מול מספר אנשי מקצוע הפועלים בחוסר סנכרון - כל גורם רואה את האינטרס שלו ולא קיימת התבוננות ממשית בכל התהליך על מטרת העל של הממציא אשר חולם להפוך את הרעיון שלו לחברת הזנק. השירות שלנו מונע את חוסר הסנכרון בכך שכל התהליך מתנהל תחת קורת גג אחת עם בעלי מקצוע הרואים כולם את אותה מטרה - הצלחת כל המיזם.

מניעת נזקים

חוסר הסנכרון הקיים בתחום יחד עם ניגוד האינטרסים בין בעלי המקצוע מובילים לעיכובים רבים, חוסר ודאות והוצאות מיותרות מצד היזם ועל כן מיזמים רבים 'נרדמים' על אף שיכלו להיות מוצר חדשני פורץ דרך זאת לא לפני שהיזם השקיע הון לא מבוטל .
רעיונות רבים כלל לא עוברים תהליך בחינת היתכנות ומיד רצים לשלב הבא ככל והממציאים כאמור - אינם בעלי מקצוע המבינים את התחום.
תהליכי פיתוח הפטנטים המתנהלים על ידינו לא יוצאים לדרך לפני בחינה זו המובילה אותנו ואת הממציא להחלטה משותפת האם כדאי להתחיל את התהליך או לא.

ניהול תקציבי

התקציב המוגבל איתו מגיע הממציא לתהליך אינו עניינם של נותני השירותים בתחום - אלו מתקצבים את פעילותם בלבד ולא מציעים פתרונות פיננסיים או עסקיים להובלת המיזם להצלחה בדרכים יצירתיות. אנו בניהול תהליכים עסקיים מתאימים את כל תהליך המיזם לתקציב היזם ואף מסייעים במידת הצורך באיתור מקורות מימון או פתרונות עסקיים שיסייעו כלכלית למיזם.

למה אותנו?

ניהול תהליכים עסקיים הנה חברה מובילה לפיתוח פטנטים זאת, בין היתר, בשל ייחודיות החברה בניהול כל תהליך פיתוח מיזם החדשנות תחת קורת גג אחת - ייחוד המוזיל את עלויות המיזם באופן משמעותי. לטובת נוחות היזם והתמצאותו בשלבי המיזם מקימה החברה ומנהלת לכל פרוייקט תיק המצאה הכולל את כל שלבי תהליך הפיתוח - עסקית, משפטית והנדסית עד להובלת המיזם לפריצה עסקית.  בנק השירותים הרחב של החברה עונה על כל צרכי המיזם - החל משלב בחינת היתכנות לפטנטים שבסופו תתקבל תמונה מוחשית יותר לגבי סיכויי וסיכוני מיזם פיתוח ההמצאה שלכם ועד להפצה המונית.
לחברה מעל ל20 שנות ניסיון ביזמות, פיתוח עסקי , הנדסי ומשפטי - ייבוא, ייצוא, ייצור, הנדסת חשמל ומכונות , שירות ,שיווק, מכירות ופיתוח עסקי . 
מיטב המוחות ואנשי המקצוע בתוספת לניסיון הרב מעמיד ברשות לקוחות החברה ארסנל כלים רחב ומגוון הן בפן המקצועי והן בפן העסקי ומקיף את כל תחומי ההתמודדות בכל שלב בחייו של כל מיזם. בחירת הפרויקטים שלנו מתבצעת לאחר בחינת מטרות הלקוח אל מול בחינת היתכנות המולידה תהליך ברור ומוגדר על ציר זמן המוביל להצלחות. 
קיימות חברות רבות המספקות שירותי פיתוח פטנטים ליזמים אך כל אחת מאלו מספקת שירותים חלקיים.
היתרונות בפיתוח פטנט עם חברה המספקת את כלל השירותים תחת קורת גג אחת רבות, ביניהן:  ראייה רחבה של עלויות המיזם מול יכולותיו הכלכליים של היזם , ​​​​​​​ התאמת תהליך הכולל את כלל השלבים לצרכי המיזם, ​​​​​​​ התאמת סוג אב הטיפוס לאופי העסקי של המיזם ומציאת דרכים עסקיות יצירתיות למימונו תוך ראיית כלל התהליך, ​​​​​​​ סנכרון מושלם בין התהליכים העיסקיים, המשפטיים וההנדסיים לקבלת תוצאה אולטימטיבית המגדילה את סיכויי המיזם בעשרות אחוזים.
לחברה ניסיון עשיר במגוון רחב של ענפי משק:  תעשייה  מסחר  שירותים  יבוא  יצוא  סיטונאות  קמעונאות  מכירה לפרטיים, לעסקיים ולמוסדות.
התמחות, נסיון בהקמה וייעול כל חוליה ומערך בשרשרת עד לרמת מיצוי הפוטנציאל העסקי שלה:  הקמת פרויקטים הנדסיים,  שת"פים גלובליים עם יצרנים ,  תהליכי רישום זכויות, קבלת אסמכות ממשלתיות ותקני איכות , מכירות הנדסיות וטכנולוגיות,  שירותים הנדסיים וטכנולוגיים,  ניהול מערכי הנדסה ותכנון ,  ניהול רצפות ייצור, גיוס, הקמת מדיניות תגמול וניהול כוח אדם,  טיפול אסטרטגי בתזרים והון חוזר , התאמה והטמעת מערכות ERP , הגדרות חזון ואסטרטגיית צמיחה ,  מיזוגים ורכישות ועוד​​​​​​​​​​​​​​
פיתוח פטנטים ב 9 שלבים :

שלב 1 : ניתוח ואפיון
בחינת היתכנות לפטנטים איך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,מהו הצורך עליו נותן מענה הפטנט שלנו ? האם השקעה בפתרון לצורך זה יכולה להשתלם או לחילופין עלולה להוביל לכישלון והפסד הון ?  השלב הראשון בתהליך פיתוח פטנט משלב הרעיון הראשוני ועד לשלב המוצר המוגמר, הוא ניתוח ואפיון הפטנט ותנאי השוק הקיימים כתשתית לפיתוחו. מדובר בבחינת היתכנות שלאחריה תתקבל החלטה - GO / NO GO.  פטנט טוב הוא פטנט המשתלם ללקוח הקצה מבחינת עלות תועלת כמענה לצורך קיים. מספר רב של פטנטים עוברים מדי שנה בדיקת היתכנות לפטנטים, אך חלק קטן מהם מצליח לעמוד בבחינה זו ובסופו של תהליך הופך למוצר המשווק בשוק המקומי ו/או הגלובלי. בדיקת היתכנות לפטנטים מורכבת ממספר שלבים, המדובר בבחינת רעיון הפטנט אל מול המציאות:  בחינת היתכנות הנדסית טכנולוגית לפטנט - בחינת יכולת פיזיקלית ופונקציונלית של הפטנט .  בחינת היתכנות שיווקית לפטנט - פיתוח פטנט חדש הוא תהליך המצריך השקעת הון אשר התמורה לו אם תהיה כזו אינה ברורה. בשלב זה מתקיימת בחינה ראשונית לשאלה האם לפטנט יש סיכוי להצליח ולהתקדם מבחינה שיווקית.  בחינת היתכנות אישור הבקשה לרישום פטנט - הפקת דוח חיפוש פטנטים רשומים מקצועי, ובחינת הסיכונים והסיכויים לאישור הבקשה לרישום הפתרון כפטנט.  בחינת אומדן עלויות לפיתוח פטנט - המדובר בהערכה גסה וראשונית שכן מדובר בשלב בוסרי מאוד. האומדן יתייחס להמשך התהליך ועד לשלב בניית אב טיפוס (לא כולל), במקרה הצורך ייבחנו אפשרויות מימון חיצוניות.

יש לי פטנט מה עושים ? האם שווה להשקיע בפטנט ? כדאי לרשום את הרעיון כפטנט ? כמה שווה רעיון לפטנט ?
שלב ראשון בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב בחינת היתכנות לפטנטים.
השלב הראשון בתהליך פיתוח פטנט משלב הרעיון הראשוני ועד לשלב המוצר המוגמר, הוא ניתוח ואפיון הפטנט ותנאי השוק הקיימים כתשתית לפיתוחו.
מדובר בבחינת היתכנות שלאחריה תתקבל החלטה - GO / NO GO.
האם מדובר בהשקעה כדאית או לחילופין מדובר בהשקעה שעלולה להוביל לכישלון והפסד הון ?
פטנט טוב הוא פטנט המשתלם ללקוח הקצה מבחינת עלות תועלת כמענה לצורך קיים. מספר רב של פטנטים עוברים מדי שנה בדיקת היתכנות לפטנטים, אך חלק קטן מהם מצליח לעמוד בבחינה זו ובסופו של תהליך הופך למוצר המשווק בשוק המקומי ו/או הגלובלי. בדיקת היתכנות לפטנטים מורכבת ממספר שלבים, המדובר בבחינת רעיון הפטנט אל מול המציאות:
בחינת היתכנות הנדסית טכנולוגית לפטנט - בחינת יכולת פיזיקלית ופונקציונלית של הפטנט . 
בחינת היתכנות שיווקית לפטנט - פיתוח פטנט חדש הוא תהליך המצריך השקעת הון אשר התמורה לו אם תהיה כזו אינה ברורה. בשלב זה מתקיימת בחינה ראשונית לשאלה האם לפטנט יש סיכוי להצליח ולהתקדם מבחינה שיווקית. 
בחינת היתכנות אישור הבקשה לרישום פטנט - הפקת דוח חיפוש פטנטים רשומים מקצועי, ובחינת הסיכונים והסיכויים לאישור הבקשה לרישום הפתרון כפטנט.  
בחינת אומדן עלויות לפיתוח פטנט - המדובר בהערכה גסה וראשונית שכן מדובר בשלב בוסרי מאוד. האומדן יתייחס להמשך התהליך ועד לשלב בניית אב טיפוס (לא כולל), במקרה הצורך ייבחנו אפשרויות מימון חיצוניות.

כמה עולה בחינת היתכנות לפטנט?
מחיר בחינת היתכנות לפטנטים אינה עולה על אלפי שקלים בודדים למוצר ממוצע ומטה אך מספקת לנו תמונה רחבה יותר להמשך התהליך העסקי.

שלב 2 : פיתוח קונספט
מכלולים, חומרים ועיצוב ראשוניאיך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,מה המוצר עושה ? מה מטרותיו ? ואיך משיגים מטרות אלו ? שלב שני בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב פיתוח קונספט לפטנט. שלב פיתוח קונספט לפטנט מוליד למעשה את האפשרות המובילה לפיתוח הרעיון מבחינת חומרי הגלם, הגישות הארגונומיות, קווי העיצוב והאסתטיקה, ממשקי המשתמש וכדומה.  מדובר בפועל יוצא של השלב הראשון בתהליך כאשר בעזרת המידע שנאסף עד כה, מפתחים את קונספט הפטנט המוביל להמשך שלבי פיתוח המיזם. בשלב פיתוח הקונספט עולות מספר אפשרויות למימוש הרעיון, המדובר באפשרויות שונות מבחינת הגישות הארגונומיות, ממשקי המשתמש, המנגנונים המכאניים, חומרי הגלם, המבנה ועוד. מדובר בעצם בפיתוח מספר קונספטים שונים עבור אותו הפטנט, מתוכם ייבחר הקונספט המוביל עפ"י מספר קריטריונים, והוא זה אשר יתקדם לשלב התכנון המפורט לפיתוח מתקדם לטובת בניית אב טיפוס.​​​​​​​

איך המוצר יראה ? במאילו חומרים נשתמש ? מכלולים עיקריים ?
שלב שני בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב פיתוח קונספט לפטנט.
שלב פיתוח קונספט לפטנט מוליד למעשה את האפשרות המובילה לפיתוח הרעיון מבחינת חומרי הגלם, הגישות הארגונומיות, קווי העיצוב והאסתטיקה, ממשקי המשתמש וכדומה.

מדובר בפועל יוצא של השלב הראשון בתהליך כאשר בעזרת המידע שנאסף עד כה, מפתחים את קונספט הפטנט המוביל להמשך שלבי פיתוח המיזם.
בשלב פיתוח הקונספט עולות מספר אפשרויות למימוש הרעיון, המדובר באפשרויות שונות מבחינת הגישות הארגונומיות, ממשקי המשתמש, המנגנונים המכאניים, חומרי הגלם, המבנה ועוד. מדובר בעצם בפיתוח מספר קונספטים שונים עבור אותו הפטנט, מתוכם ייבחר הקונספט המוביל עפ"י מספר קריטריונים, והוא זה אשר יתקדם לשלב התכנון המפורט לפיתוח מתקדם לטובת בניית אב טיפוס.

כמה עולה בפיתוח קונספט לפטנט?
מחיר פיתוח קונספט לפטנטים מושפע מזמן עבודה לתכנון הנדסי ולתיכנון עיצוב המוצר על כן כל מוצר מתומחר באופן אינדיבידואלי בהתאם לאופיו, מכלוליו והחזון העיצובי.

שלב 3 : תכנון עסקי לפיתוח פטנט
בניית תוכנית שלבי התקדמות ותקציבאיך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,שלב תכנון עסקי לפיתוח פטנט מספק לנו את אבני הדרך הראשונים לתחילת תהליך הפיתוח. כאשר שלב זה מסתיים - מתחילה עבודת הפיתוח האמתית.  אבני הדרך המתקבלים בסוף שלב זה מתיישבים ע"ג תכנית עבודה הכוללת: ציר זמן - בעזרתו נוכל להעריך כמה זמן ייקח לנו כל התהליך. תכנון ציר זמן לפיתוח פטנט משתנה ממיזם למיזם. ייתכן מיזם אשר תכנית העבודה שלו תיערך מספר שבועות לעומת מיזם שיכול להתקיים במשך שנים. תהליכי מחקר ופיתוח - בניית מערך מו"פ המותאם לצרכי המיזם (פיתוח ותכנון חיצוניים או בניית צוות שכיר ), מערכות נדרשות וכו.  תהליכים משפטיים - מסמכי סודיות, תהליכים נדרשים לרישום פרוביזורי של הפטנט, תהליכי הגנה נוספים תלויי מוצר וכו. תהליכים עסקיים - הקמת פעילות עסקית, הסכמי התקשרות, מיתוג וכו. כמובן שתכנון מיזמים משתנה מאוד בין מיזם כזה לאחר בהתאם לצרכיו של המיזם ולתקציבו של היזם לדוגמה הקמת פעילות עסקית לא מחויבת בכל מיזם כבר בשלב זה. לעומת זאת מסמכי סודיות נדרשים ורצוי שימצאו לכל הפחות בשלב זה. תכנית זו מקרבת אותנו ככל שניתן ליעדינו, לתקופה המתבקשת להמשך התהליך ולתקציב הבא אשר יידרש מאתנו להשקיע בהמשך פיתוחו של המיזם.  תכנון זה כולל עלויות עד לסיום שלב 5 וניתן לקבל גם הערכת עלויות לבניית אב טיפוס.

מהם השלב הבאים ? כמה זמן יארך התהליך ? האם ניתן לקבל בשלב זה אומדן עלות מדוייק יותר?
שלב שלישי בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב תכנון עסקי לפיתוח פטנט.
שלב תכנון עסקי לפיתוח פטנט מספק לנו את אבני הדרך הראשונים לתחילת תהליך הפיתוח. כאשר שלב זה מסתיים - מתחילה עבודת הפיתוח האמתית.

אבני הדרך המתקבלים בסוף שלב זה מתיישבים ע"ג תכנית עבודה הכוללת:
ציר זמן - בעזרתו נוכל להעריך כמה זמן ייקח לנו כל התהליך.
תכנון ציר זמן לפיתוח פטנט משתנה ממיזם למיזם. ייתכן מיזם אשר תכנית העבודה שלו תיערך מספר שבועות לעומת מיזם שיכול להתקיים במשך שנים.
תהליכי מחקר ופיתוח - בניית מערך מו"פ המותאם לצרכי המיזם (פיתוח ותכנון חיצוניים או בניית צוות שכיר ), מערכות נדרשות וכו. 
תהליכים משפטיים - מסמכי סודיות, תהליכים נדרשים לרישום פרוביזורי של הפטנט, תהליכי הגנה נוספים תלויי מוצר וכו.
תהליכים עסקיים - הקמת פעילות עסקית, הסכמי התקשרות, מיתוג וכו.
כמובן שתכנון מיזמים משתנה מאוד בין מיזם כזה לאחר בהתאם לצרכיו של המיזם ולתקציבו של היזם לדוגמה הקמת פעילות עסקית לא מחויבת בכל מיזם כבר בשלב זה.
לעומת זאת מסמכי סודיות נדרשים ורצוי שימצאו לכל הפחות בשלב זה.
תכנית זו מקרבת אותנו ככל שניתן ליעדינו, לתקופה המתבקשת להמשך התהליך ולתקציב הבא אשר יידרש מאתנו להשקיע בהמשך פיתוחו של המיזם.

תכנון זה כולל עלויות עד לסיום שלב 5 וניתן לקבל גם הערכת עלויות לבניית אב טיפוס.

שלב 4 : רישום פטנט פרוביזורי
הגנת המצאה לתקופת הפיתוח בעלות מוזלתאיך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,איך להגן על זכויות הפטנט עד לגיבוש כל התהליך ? כמה עולה רישום פטנט פרוביזורי ?  שלב רביעי בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב רישום פטנט פרוביזורי. רישום פטנט פרוביזורי נועד להגן על הממציא בפני הגשה של המצאה זהה במשך תקופה קצובה וזאת מבלי לרשום את הפטנט בפועל.  מה זה פטנט? פטנט רשום הוא זכות משפטית שמעניקה בלעדיות לבעלים על המצאתו. ממועד הענקת הפטנט במדינה מסוימת, לא יהיה ניתן על ידי שום גורם לבצע שימוש בהמצאה ללא אישור הבעלים. רישום פטנט על המצאה כרוך בדרך ארוכה ומלאה בבירוקרטיות, מה שעשוי לגרום להאטה בצמיחה הטכנולוגית ולהרתעות ממציאים מפני התהליך. על מנת להקל על התהליך הוקם לאחרונה אפיק רישום נוסף אשר מעודד צמיחת חדשנות – רישום פטנט פרוביזורי.  יתרונות תהליך רישום פטנט פרוביזורי. הגנה לתקופת הפיתוח - הפטנט הפרוביזורי, מגן על הממציא בפני הגשה של המצאה זהה במשך שנה מדובר בתקופת זמן בה יידרש הממציא לפעול מהר ככל שניתן להוכחת היתכנות המצאתו ופיתוחה העסקי. תקופת הגנה משפטית– בתקופה זו הממציא ייערך לקראת רישום הפטנט באופן יסודי ותוך כדי פיתוח ובכך ירוויח זמן לאיסוף הגנות רבות אשר יחזקו את זכויותיו ואת ערכו של המיזם בפני משקיעים פוטנציאליים. אגרה נמוכה – אגרת רישום פטנט פרוביזורי נמוכה משמעותית מאגרה של הגשת פטנט. מדובר בבקשה שאינה נדרשת בבחינה של בוחן פטנטים אלא מהווה הצהרת כוונות בלבד מצד הממציא לרשום את החידוש שלו.

איך להגן על זכויות הפטנט עד לגיבוש כל התהליך ? כמה עולה רישום פטנט פרוביזורי ? 
שלב רביעי בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב רישום פטנט פרוביזורי.
רישום פטנט פרוביזורי נועד להגן על הממציא בפני הגשה של המצאה זהה במשך תקופה קצובה וזאת מבלי לרשום את הפטנט בפועל.

מה זה פטנט?
פטנט רשום הוא זכות משפטית שמעניקה בלעדיות לבעלים על המצאתו. ממועד הענקת הפטנט במדינה מסוימת, לא יהיה ניתן על ידי שום גורם לבצע שימוש בהמצאה ללא אישור הבעלים. רישום פטנט על המצאה כרוך בדרך ארוכה ומלאה בבירוקרטיות, מה שעשוי לגרום להאטה בצמיחה הטכנולוגית ולהרתעות ממציאים מפני התהליך. על מנת להקל על התהליך הוקם לאחרונה אפיק רישום נוסף אשר מעודד צמיחת חדשנות – רישום פטנט פרוביזורי.

יתרונות תהליך רישום פטנט פרוביזורי.
הגנה לתקופת הפיתוח - הפטנט הפרוביזורי, מגן על הממציא בפני הגשה של המצאה זהה במשך שנה מדובר בתקופת זמן בה יידרש הממציא לפעול מהר ככל שניתן להוכחת היתכנות המצאתו ופיתוחה העסקי.
תקופת הגנה משפטית– בתקופה זו הממציא ייערך לקראת רישום הפטנט באופן יסודי ותוך כדי פיתוח ובכך ירוויח זמן לאיסוף הגנות רבות אשר יחזקו את זכויותיו ואת ערכו של המיזם בפני משקיעים פוטנציאליים.
אגרה נמוכה – אגרת רישום פטנט פרוביזורי נמוכה משמעותית מאגרה של הגשת פטנט. מדובר בבקשה שאינה נדרשת בבחינה של בוחן פטנטים אלא מהווה הצהרת כוונות בלבד מצד הממציא לרשום את החידוש שלו.

שלב 5 : תכנון ופיתוח אב טיפוס 
תכנון, פיתוח ועיצוב אב טיפוס עד לרמת הבורגאיך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,מתי מתחילים לתכנן את המוצר? מה זה אב טיפוס ? באילו טכנולוגיות משתמשים לתכנון מפורט של אב טיפוס ? לאחר בחינת ההיתכנות למיזם, בחירת הקונספט האופטימאלי, הגדרת תכנית עבודה מקיפה למיזם ורישום פטנט פרוביזורי, מתחיל השלב החמישי בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" והוא שלב התכנון והפיתוח המפורט של הקונספט הנבחר.  שלב תכנון ופיתוח אב טיפוס כולל תכנון הנדסי ועיצובי מפורט של המנגנון, המכלולים ועיצוב המוצר, ממשקי המשתמש, עיצוב המוצר וארגונומיה. מדובר בתהליך בו כל מכלול וחלק מהאלמנטים במוצר מתוכנן באופן יסודי ועד לרמת הבורג בהתאם לטכנולוגיות הייצור הנבחרות עפ"י חדשנותן ותרומתן לאינטרסים ההנדסיים והעסקיים של המיזם, בשלב זה נבחנים ומוגדרים כל סוגי החומרים הנדרשים לייצור המוצר, גדלים, פרופורציות, מפרט רכיבים סטנדרטיים עד לרמת תיק מוצר המוכן לייצור. תיק המוצר הראשוני הנו בעצם תיק מוצר על פיו ייבנה אב טיפוס.  אַב טִיפּוּס הוא דגם ראשוני ניסיוני של מוצר תעשייתי חדש. אב הטיפוס מיוצר כדי לבחון את המוצר החדש.  הטכנולוגיות בהם ייעשה שימוש יהיו טכנולוגיות אשר יסייעו בהוזלת עלויות הייצור במטרה להשיג מוצר מוגמר ביד טרם חשיפת המיזם למשקיעים ובכך לעלות את ערכו של המיזם ומיצויו ברמה העסקית בשלב מאוחר יותר. 

מתי מתחילים לתכנן את המוצר? מה זה אב טיפוס ? באילו טכנולוגיות משתמשים לתכנון מפורט של אב טיפוס ?
לאחר בחינת ההיתכנות למיזם, בחירת הקונספט האופטימאלי, הגדרת תכנית עבודה מקיפה למיזם ורישום פטנט פרוביזורי, מתחיל השלב החמישי בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" והוא שלב התכנון והפיתוח המפורט של הקונספט הנבחר.

שלב תכנון ופיתוח אב טיפוס כולל תכנון הנדסי ועיצובי מפורט של המנגנון, המכלולים ועיצוב המוצר, ממשקי המשתמש, עיצוב המוצר וארגונומיה. מדובר בתהליך בו כל מכלול וחלק מהאלמנטים במוצר מתוכנן באופן יסודי ועד לרמת הבורג בהתאם לטכנולוגיות הייצור הנבחרות עפ"י חדשנותן ותרומתן לאינטרסים ההנדסיים והעסקיים של המיזם, בשלב זה נבחנים ומוגדרים כל סוגי החומרים הנדרשים לייצור המוצר, גדלים, פרופורציות, מפרט רכיבים סטנדרטיים עד לרמת תיק מוצר המוכן לייצור. תיק המוצר הראשוני הנו בעצם תיק מוצר על פיו ייבנה אב טיפוס.

אַב טִיפּוּס הוא דגם ראשוני ניסיוני של מוצר תעשייתי חדש. אב הטיפוס מיוצר כדי לבחון את המוצר החדש.

הטכנולוגיות בהם ייעשה שימוש יהיו טכנולוגיות אשר יסייעו בהוזלת עלויות הייצור במטרה להשיג מוצר מוגמר ביד טרם חשיפת המיזם למשקיעים ובכך לעלות את ערכו של המיזם ומיצויו ברמה העסקית בשלב מאוחר יותר. 

שלב 6 : ייצור אב טיפוס
בניית אב טיפוס - דגם ראשון לבחינה + דוח שיפורים לייצור המוניאיך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,למה מיועד אב טיפוס ? איך יראה אב טיפוס ? כמה עולה לייצר אב טיפוס ? איפה מייצרים אב טיפוס ?  שלב שישי בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב ייצור אב טיפוס.  מטרת בניית אב טיפוס היא לבדוק באופן ראשוני את המוצר, להסיק מסקנות ולבצע התאמות ושינויים לטובת ייצור מוצר מושלם המיועד לייצור המוני ולהפצה ללקוחות סופיים. לפני השקעה בהקמת מערכת לייצור מוצר חדש, מהווה אב הטיפוס מודל לבחינה והתנסות. בהתאם לתוצאות ההתנסות באב הטיפוס עובר המוצר שינויים ושיפורים, הבאים לידי ביטוי במוצר הסופי.  מראה. בניית אב טיפוס ראשון מתבצעת על פי רוב ללא עיצובים מיוחדים, בדרך כלל מדובר בדגם אשר יהווה פלטפורמה לפיתוח המוצר הסופי. ולכן אב טיפוס כדגם ראשון למוצר ייתכן ויראה כפחות אטרקטיבי מהמצופה.  ייתכנו מצבים בהם יעלה צורך לבניית מספר אבי טיפוס לאותו המוצר על להגעה לסטנדרט הנדרש לרבות לטובת שיפור אסתטי.  אורך תהליך הייצור. שלב בניית אב טיפוס ייתכן ויסתיים בפעם הראשונה ומיד אחריו יתקיימו השלבים הבאים בתהליך ופעמים רבות ייתכן כי ייצור אב טיפוס יימשך תוך כדי ביצוע שלבים 7 ו 8 בתהליך עד להגעה לשלב 9 בהתאם לצרכים הכלכליים והעסקיים של המיזם.  מיקום ייצור האב טיפוס. את ייצור אב הטיפוס מומלץ לבצע בארץ בסדנא המותאמת לכך לטובת קבלת נגישות מלאה לפיקוח על תהליכי הייצור ובקרה מלאה אחר כל אחד מהשלבים. ניתן לייצר אב טיפוס במפעלים שאינם ישראליים ולבצע בקרה מרחוק שלא בהכרח יורדת מרמת הבקרה על תהליכי ייצור המתקיימים בארץ אך ככל ומדובר בפיתוח אשר הטכנולוגיות והכלים לבנייתו אינם מייקרים משמעותית את שלב הבנייה כאשר זה מתקיים בארץ קיימת עדיפות לנגישות המתאפשרת למוצר בשל קרבתו.  ייצור אב טיפוס מחיר. מחיר בניית אב טיפוס משתנה בהתאם לכמות שעות העבודה לבנייה ועלויות חומרי הגלם הנדרשים לטובת ייצורו וע"כ מדובר בתמחור אינדיבידואלי למוצר. 

למה מיועד אב טיפוס ? איך יראה אב טיפוס ? כמה עולה לייצר אב טיפוס ? איפה מייצרים אב טיפוס ? 

שלב שישי בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב ייצור אב טיפוס. 
מטרת בניית אב טיפוס היא לבדוק באופן ראשוני את המוצר, להסיק מסקנות ולבצע התאמות ושינויים לטובת ייצור מוצר מושלם המיועד לייצור המוני ולהפצה ללקוחות סופיים. לפני השקעה בהקמת מערכת לייצור מוצר חדש, מהווה אב הטיפוס מודל לבחינה והתנסות. בהתאם לתוצאות ההתנסות באב הטיפוס עובר המוצר שינויים ושיפורים, הבאים לידי ביטוי במוצר הסופי.

מראה.
בניית אב טיפוס ראשון מתבצעת על פי רוב ללא עיצובים מיוחדים, בדרך כלל מדובר בדגם אשר יהווה פלטפורמה לפיתוח המוצר הסופי. ולכן אב טיפוס כדגם ראשון למוצר ייתכן ויראה כפחות אטרקטיבי מהמצופה. 
ייתכנו מצבים בהם יעלה צורך לבניית מספר אבי טיפוס לאותו המוצר על להגעה לסטנדרט הנדרש לרבות לטובת שיפור אסתטי.

אורך תהליך הייצור.
שלב בניית אב טיפוס ייתכן ויסתיים בפעם הראשונה ומיד אחריו יתקיימו השלבים הבאים בתהליך ופעמים רבות ייתכן כי ייצור אב טיפוס יימשך תוך כדי ביצוע שלבים 7 ו 8 בתהליך עד להגעה לשלב 9 בהתאם לצרכים הכלכליים והעסקיים של המיזם.

מיקום ייצור האב טיפוס.
את ייצור אב הטיפוס מומלץ לבצע בארץ בסדנא המותאמת לכך לטובת קבלת נגישות מלאה לפיקוח על תהליכי הייצור ובקרה מלאה אחר כל אחד מהשלבים. ניתן לייצר אב טיפוס במפעלים שאינם ישראליים ולבצע בקרה מרחוק שלא בהכרח יורדת מרמת הבקרה על תהליכי ייצור המתקיימים בארץ אך ככל ומדובר בפיתוח אשר הטכנולוגיות והכלים לבנייתו אינם מייקרים משמעותית את שלב הבנייה כאשר זה מתקיים בארץ קיימת עדיפות לנגישות המתאפשרת למוצר בשל קרבתו.

ייצור אב טיפוס מחיר.
מחיר בניית אב טיפוס משתנה בהתאם לכמות שעות העבודה לבנייה ועלויות חומרי הגלם הנדרשים לטובת ייצורו וע"כ מדובר בתמחור אינדיבידואלי למוצר. 

שלב 7 : תכנית עסקית לגיוס הון לפטנט
מה צריך וכמה כסף נדרש לגייסאיך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,מדובר באחד השלבים החשובים ביותר בתהליך להלן קומץ מהשאלות העולות בשלב זה: איך קובעים צפי מכירות לפטנט ? כמה מוצרים מייצרים בפעימה הראשונה של הפטנט ? איפה נכון לייצר את הפטנט שלנו בארץ או בחו"ל ? איזה ציוד משלים או תומך ייצור נדרש לפתח ? באילו מדינות כדאי להתחיל להפיץ ? אילו רישומי הגנה נוספים על המיזם ניתן לבצע ? איך יתבצע שינוע המוצר מהמפעל ? כמה אנשי צוות נידרש לגייס בתחילת הדרך ? כמה כסף נדרש לגייס ? באילו מקורות נשתמש לגיוס השקעה ?   שלב שביעי בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב תכנית עסקית לקביעת הון נדרש להשקעה או במקרה של משקיע נדרש תכנית עסקית לגיוס משקיע.. כאמור, מדובר באחד השלבים החשובים ביותר בתהליך פיתוח הפטנט (אם מחריגים את של הרעיון כמובן  ). בשלב זה מיצינו את שלב היצירה וההגנות הבסיסיות על הפטנט באופן מספק לטובת התחלת התקדמות עסקית והתחלנו לדבר עסקים!  עלויות ייצור המוני. בסיום שלב ייצור האב טיפוס יצטברו בידינו כלים רבים הנדרשים לטובת גיבוש נתוני עלויות הייצור ההמוני, המפעלים המובילים לייצור המוצר עבורנו והציוד התומך שיידרש לטובת תהליך הייצור אותם נידרש להזין בתכנית - ספר מוצר, טכנולוגיות ייצור נדרשות, עיצוב המוצר הסופי ועוד. כל אלו אינם מספיקים ללא נתוני מדינות היעד הראשונות וכמויות הייצור ההתחלתיות אותם נגזור מתהליך מחקר מעמיק.  יעדים בעולם וכמויות ייצור. בעריכת תכנית עסקית לגיוס משקיע עבור מוצר שלא קיים בשוק ואין כדוגמתו אנו נתקלים בערפל גדול, הסיבות העיקריות לכך הן:  יעדי פריצה בעולם - כאשר הגינו את הרעיון לפטנט שלנו ענינו על צורך קיים. בכל הצלחה עסקית בעיקר כזו המושקעת היטב היעדים הראשונים אליהם נתבקש לכוון יהיו יעדים אשר הצורך עליו סיפקנו מענה הוא גדול ביחס ליעדים אחרים בעולם ובבחינת עלות תועלת מחירו יהיה נכון להצעה כך שלא ייווצר חסם מחיר אשר ימנע מהמוצר לפרוץ. הדרך לאיתור היעדים המתאימים ביותר לצרכינו מורכבת וארוכה. חוסר יכולת לצפות את דרישת השוק - לא ניתן להקביל את המוצר שלנו למוצרים דומים, ככל ולא קיימים כאלו, ועל כן נוצרת חוסר ודאות לגבי קביעת צפי ריאלי של מכירות.  משימת גיבוש נתונים דמוגרפיים והגדרת צפי מכירות דורשת עבודת מחקר יסודית בה יתבצע שימוש בכל כלי אפשרי - דוחות ונתונים מפורסמים, סקרי דעת קהל, ניסיון מסחרי וכו. בשלב זה נגבש החלטה לגבי רישומי ההגנות הנוספים, המפעל הרלוונטי ביותר, אופן ועלויות השינוע.  צוות החברה. כל חברה בתחילת דרכה מגדירה את כמות כוח האדם הנדרש לפריצתה זאת על ידי התבססות על נתונים רבים העולים במהלך בניית התוכנית העסקית. לדוגמה צפי כמות אנשי הצוות ממנו יורכב צוות המכירות ייגזר מצפי המכירות המתבקש להחזר מהיר של ההשקעה, אומדן מכירות ליחידה לפי תקופה ומכאן נגיע לנתון של כמות אנשי הצוות שנידרש לגייס. תקופת החזר ההשקעה היא פקטור חשוב למשקיע ככל וזה לא מעוניין להשכיב את הונו ללא הנבת רווחים לאורך זמן.     כמה כסף נדרש ואיך מגייסים. נתונים אלו בתוספת נתונים נוספים שנידרש לחקור לטובת התוכנית העסקית שלנו יניבו את התוצאה הנדרשת - ההון המתבקש להשקעה. קיימות דרכים רבות לגיוס ההשקעה הנדרשת -מימון המונים, ייצור קשרי משקיעים, שיווק במגוון ערוצים ועוד ועוד.  חשוב ביותר! לא כל ערוץ גיוס מתאים לכל מיזם בחירה בערוץ לא מתאים עלולה להוריד משמעותית מערך המיזם ובכך להאריך לנו את הדרך להצלחה. 

מדובר באחד השלבים החשובים ביותר בתהליך להלן קומץ מהשאלות העולות בשלב זה:
איך קובעים צפי מכירות לפטנט ? כמה מוצרים מייצרים בפעימה הראשונה של הפטנט ? איפה נכון לייצר את הפטנט שלנו בארץ או בחו"ל ? איזה ציוד משלים או תומך ייצור נדרש לפתח ? באילו מדינות כדאי להתחיל להפיץ ? אילו רישומי הגנה נוספים על המיזם ניתן לבצע ? איך יתבצע שינוע המוצר מהמפעל ? כמה אנשי צוות נידרש לגייס בתחילת הדרך ? כמה כסף נדרש לגייס ? באילו מקורות נשתמש לגיוס השקעה ?

שלב שביעי בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב תכנית עסקית לגיוס הון לפטנט.
כאמור, מדובר באחד השלבים החשובים ביותר בתהליך פיתוח הפטנט (אם מחריגים את של הרעיון כמובן  ). בשלב זה מיצינו את שלב היצירה וההגנות הבסיסיות על הפטנט באופן מספק לטובת התחלת התקדמות עסקית והתחלנו לדבר עסקים!

עלויות ייצור המוני.
בסיום שלב ייצור האב טיפוס יצטברו בידינו כלים רבים הנדרשים לטובת גיבוש נתוני עלויות הייצור ההמוני, המפעלים המובילים לייצור המוצר עבורנו והציוד התומך שיידרש לטובת תהליך הייצור אותם נידרש להזין בתכנית - ספר מוצר, טכנולוגיות ייצור נדרשות, עיצוב המוצר הסופי ועוד. כל אלו אינם מספיקים ללא נתוני מדינות היעד הראשונות וכמויות הייצור ההתחלתיות אותם נגזור מתהליך מחקר מעמיק.

יעדים בעולם וכמויות ייצור.
בעריכת תכנית עסקית לגיוס משקיע עבור מוצר שלא קיים בשוק ואין כדוגמתו אנו נתקלים בערפל גדול, הסיבות העיקריות לכך הן: 
יעדי פריצה בעולם - כאשר הגינו את הרעיון לפטנט שלנו ענינו על צורך קיים. בכל הצלחה עסקית בעיקר כזו המושקעת היטב היעדים הראשונים אליהם נתבקש לכוון יהיו יעדים אשר הצורך עליו סיפקנו מענה הוא גדול ביחס ליעדים אחרים בעולם ובבחינת עלות תועלת מחירו יהיה נכון להצעה כך שלא ייווצר חסם מחיר אשר ימנע מהמוצר לפרוץ. הדרך לאיתור היעדים המתאימים ביותר לצרכינו מורכבת וארוכה.
חוסר יכולת לצפות את דרישת השוק - לא ניתן להקביל את המוצר שלנו למוצרים דומים, ככל ולא קיימים כאלו, ועל כן נוצרת חוסר ודאות לגבי קביעת צפי ריאלי של מכירות. 
משימת גיבוש נתונים דמוגרפיים והגדרת צפי מכירות דורשת עבודת מחקר יסודית בה יתבצע שימוש בכל כלי אפשרי - דוחות ונתונים מפורסמים, סקרי דעת קהל, ניסיון מסחרי וכו. בשלב זה נגבש החלטה לגבי רישומי ההגנות הנוספים, המפעל הרלוונטי ביותר, אופן ועלויות השינוע.

צוות החברה.
כל חברה בתחילת דרכה מגדירה את כמות כוח האדם הנדרש לפריצתה זאת על ידי התבססות על נתונים רבים העולים במהלך בניית התוכנית העסקית.
לדוגמה צפי כמות אנשי הצוות ממנו יורכב צוות המכירות ייגזר מצפי המכירות המתבקש להחזר מהיר של ההשקעה, אומדן מכירות ליחידה לפי תקופה ומכאן נגיע לנתון של כמות אנשי הצוות שנידרש לגייס. תקופת החזר ההשקעה היא פקטור חשוב למשקיע ככל וזה לא מעוניין להשכיב את הונו ללא הנבת רווחים לאורך זמן.   

כמה כסף נדרש ואיך מגייסים.
נתונים אלו בתוספת נתונים נוספים שנידרש לחקור לטובת התוכנית העסקית שלנו יניבו את התוצאה הנדרשת - ההון המתבקש להשקעה.
קיימות דרכים רבות לגיוס ההשקעה הנדרשת -מימון המונים, ייצור קשרי משקיעים, שיווק במגוון ערוצים ועוד ועוד.
 חשוב ביותר! לא כל ערוץ גיוס מתאים לכל מיזם בחירה בערוץ לא מתאים עלולה להוריד משמעותית מערך המיזם ובכך להאריך לנו את הדרך להצלחה. 

שלב 8 : ייצור המוני לפטנט
תכנון סופי, עיצוב, התקשות מול יצרן והתחלת תהליכי ייצור  איך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,יישום מסקנות משלב אב טיפוס, עיצוב המוצר והתאמתו לדרישות השוק , איתור טכנולוגיות וחומרי גלם לטובת הקטנת עלויות ייצור, יצרנים בעולם, אפשרויות שינוע והפצה - תוצר שלב זה הנו תכנית כלכלית לייצור - אחד המרכיבים העיקריים בתוכנית עסקית לטובת גיוס הון 

יישום מסקנות משלב אב טיפוס, עיצוב המוצר והתאמתו לדרישות השוק , איתור טכנולוגיות וחומרי גלם לטובת הקטנת עלויות ייצור, יצרנים בעולם, אפשרויות שינוע והפצה - תוצר שלב זה הנו תוכנית כלכלית לייצור - אחד המרכיבים העיקריים בתכנית עסקית לטובת גיוס הון 

שלב 9 : הקמת פעילות עסקית לפטנט
ליווי הפעילות העסקית משלב אפס ועד להצלחהאיך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,תפעילו מבערים ! המרוץ האמתי מתחיל עכשיו !!!!  אילו רישומים נדרשים לחברה בכל נקודת פעילות ? חזון ?! מה זה ?  איך לגייס ולהכשיר כוח אדם ? מה זה תהליכים עסקיים ואיך להטמיע אותם במערכות הניהול ? איך מייצרים ביקוש למוצר ? איך משווקים ? איך כותבים מסמכים עסקיים ?  ועוד ועוד ו... עוד.  שלב שמיני בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב הקמת פעילות עסקית לפטנט. כמו כל פעילות עסקית שמתחילה מאפס גם כאן נתבקש להקים כל ערוץ בפעילות שלנו והכל לפי תכנית הקמת פעילות שתיערך לפי שלבים ולפי קצב התקדמות המיזם העסקי. הגענו עד הלום ועכשיו צריך להיות יעילים, זהירים ומדודים תוך התבוננות יומיומית על ההון שגייסנו ,חזון החברה ויעדיה העסקיים.  ניירת חברה ובירוקרטיות. רישום חברה ,דירקטורים ,מורשה חתימה , תיקים בראשויות (מס הכנסה, מע"מ , בל"ל וכו - כל מדינה ודרישות הרישום שבה ) , תקינה ועוד.   הגדרת חזון חברה. הגדרה מדויקת של חזון החברה עם ערכי הליבה, ככל שיהיו בהירים יותר וברורים יותר, תוכל לשמור על המיקוד שלנו בפעילות השוטפת ליצירת תנועת עבודה יעילה, שוטפת וזריזה וממוקדת.  הון אנושי. בימינו חומר הגלם היקר ביותר שקיים בחברה הוא ההון אנושי , אם נקביל מערכת עסקית לגוף האדם , מדובר בלא פחות ממערכת העצבים בגופנו - יחידה אחת מזינה ומשדרת ליחידה אחרת ובכך נרקמת מערכת אנושית אשר כל חוליה בה חייבת להיות חזקה ומקצועית דיה בתחומה לטובת שמירה על הומוגניות מערכתית - יעילותם, מקצועיותם וגיבושם של עובדי החברה ליחידה אחת הנעה לכיוון הצלחה מבלי לעכב תהליכים תלויים בתהליך המיון והגיוס הראשוני תהליך אשר חייב להיות מדויק ומקצועי .    תהליכים עסקיים ומערכות ניהול. מטרת מערכת הניהול של החברה היא למקד את הצוות ליעדיו מבלי לסטות מהדרך בה צועדת החברה כולה. התאמת מערכות הניהול של החברה לצרכיה העסקיים מצריכה הגדרה וניהול תהליכים עסקיים פנים אירגוניים מדויקים לכל תהליך בחברה והטמעתם על ידי קביעת חוקים במערכות הניהול של החברה.   תכנית ליצירת ביקוש. בתכנית יצירת ביקוש לחברה עבור מוצר או שירות אותו היא משווקת, מוגדר מסע הלקוח החל משלב החשיפה הראשונית ועד לשלב המכירה. ​​​​​​​מטרת התכנית היא הובלת הלקוח לשלב קבלת ההחלטה באופן בו הוא בשל לסגירה.  שיווק. שיווק הוא כלי עסקי אשר בעזרתו ניתן לנתב אל החברה את קהל הלקוחות הנדרש לטובת הגדלת היקף הזדמנויות המכירה. בתהליך הגדלת נפח לקוחות לחברה מתבצעים מספר מהלכים - שיווק עפ"י אסטרטגיה שיווקית מוגדרת מראש הוא אחד מהם.  עריכת מסמכי מכירה ומסמכים פנימיים. קיים מגוון רחב של מסמכים הנדרשים לעריכה במעמד פתיחת פעילות עסקים - הסכמי עבודה , הסכמי מסחר עם ספקים ,דוחות שירות ועוד. להצגת רמת החשיבות לעריכת מסמכים עסקיים באופן מקצועי אביא לדוגמה את טופס הצעת המחיר - לאחר שלב יצירת הקשר הראשוני עם הלקוח, מונחת בידינו הזדמנות כמעט חד פעמית לגרום ללקוח להבין את רמת רצינותנו ואמינותנו כמפיצי מוצר. אופן כתיבת המסמך הוא אחד הסודות להצלחת המכירה. כמובן שזו רק רשימה חלקית ולפנינו נושאים נוספים להקמה וטיפול - זו טעימה מתהליך הקמת הפעילות.

תפעילו מבערים ! המרוץ האמתי מתחיל עכשיו !!!!

אילו רישומים נדרשים לחברה בכל נקודת פעילות ? חזון ?! מה זה ?  איך לגייס ולהכשיר כוח אדם ? מה זה תהליכים עסקיים ואיך להטמיע אותם במערכות הניהול ? איך מייצרים ביקוש למוצר ? איך משווקים ? איך כותבים מסמכים עסקיים ?  ועוד ועוד ו... עוד.

שלב תשיעי בתהליך פיתוח פטנטים עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב הקמת פעילות עסקית לפטנט.
כמו כל פעילות עסקית שמתחילה מאפס גם כאן נתבקש להקים כל ערוץ בפעילות שלנו והכל לפי תכנית הקמת פעילות שתיערך לפי שלבים ולפי קצב התקדמות המיזם העסקי. הגענו עד הלום ועכשיו צריך להיות יעילים, זהירים ומדודים תוך התבוננות יומיומית על ההון שגייסנו ,חזון החברה ויעדיה העסקיים.

ניירת חברה ובירוקרטיות.
רישום חברה ,דירקטורים ,מורשה חתימה , תיקים בראשויות (מס הכנסה, מע"מ , בל"ל וכו - כל מדינה ודרישות הרישום שבה ) , תקינה ועוד. 

הגדרת חזון חברה.
הגדרה מדויקת של חזון החברה עם ערכי הליבה, ככל שיהיו בהירים יותר וברורים יותר, תוכל לשמור על המיקוד שלנו בפעילות השוטפת ליצירת תנועת עבודה יעילה, שוטפת וזריזה וממוקדת.

הון אנושי.
בימינו חומר הגלם היקר ביותר שקיים בחברה הוא ההון אנושי , אם נקביל מערכת עסקית לגוף האדם , מדובר בלא פחות ממערכת העצבים בגופנו - יחידה אחת מזינה ומשדרת ליחידה אחרת ובכך נרקמת מערכת אנושית אשר כל חוליה בה חייבת להיות חזקה ומקצועית דיה בתחומה לטובת שמירה על הומוגניות מערכתית - יעילותם, מקצועיותם וגיבושם של עובדי החברה ליחידה אחת הנעה לכיוון הצלחה מבלי לעכב תהליכים תלויים בתהליך המיון והגיוס הראשוני תהליך אשר חייב להיות מדויק ומקצועי .  

תהליכים עסקיים ומערכות ניהול.
מטרת מערכת הניהול של החברה היא למקד את הצוות ליעדיו מבלי לסטות מהדרך בה צועדת החברה כולה. התאמת מערכות הניהול של החברה לצרכיה העסקיים מצריכה הגדרה וניהול תהליכים עסקיים פנים אירגוניים מדויקים לכל תהליך בחברה והטמעתם על ידי קביעת חוקים במערכות הניהול של החברה. 

תכנית ליצירת ביקוש.
בתכנית יצירת ביקוש לחברה עבור מוצר או שירות אותו היא משווקת,
מוגדר מסע הלקוח החל משלב החשיפה הראשונית ועד לשלב המכירה.
​​​​​​​מטרת התכנית היא הובלת הלקוח לשלב קבלת ההחלטה באופן בו הוא בשל לסגירה.

שיווק.
שיווק הוא כלי עסקי אשר בעזרתו ניתן לנתב אל החברה את קהל הלקוחות הנדרש לטובת הגדלת היקף הזדמנויות המכירה.
בתהליך הגדלת נפח לקוחות לחברה מתבצעים מספר מהלכים - שיווק עפ"י אסטרטגיה שיווקית מוגדרת מראש הוא אחד מהם.
אחד המרכיבים בתכנית אסטרטגיה שיווקית הוא אסטרטגיית שיווק מבודל.
נניח ואתם בעלים של פטנט המסייע לתהליכים בקווי ייצור במפעלים. אתם מציעים מוצר המותקן על קו ייצור ודורש תחזוקה מונעת. קהל היעד שלכם כולל, בין היתר, מנהלי רכש ,מהנדסי מפעל ומנהלי אחזקה , כך שיש לכם מספר תתי-קהלי יעד.

עריכת מסמכי מכירה ומסמכים פנימיים.
קיים מגוון רחב של מסמכים הנדרשים לעריכה במעמד פתיחת פעילות עסקים - הסכמי עבודה , הסכמי מסחר עם ספקים ,דוחות שירות ועוד.
להצגת רמת החשיבות לעריכת מסמכים עסקיים באופן מקצועי אביא לדוגמה את טופס הצעת המחיר - לאחר שלב יצירת הקשר הראשוני עם הלקוח, מונחת בידינו הזדמנות כמעט חד פעמית לגרום ללקוח להבין את רמת רצינותנו ואמינותנו כמפיצי מוצר. אופן כתיבת המסמך הוא אחד הסודות להצלחת המכירה.

מה עוד?
כמובן שזו רק רשימה חלקית ולפנינו נושאים נוספים להקמה וטיפול - זו טעימה מתהליך הקמת הפעילות העסקית.

מעט על פיתוח פטנטים  

מוצרים רבים שנעשה בהם שימוש יומיומי ונראים בעינינו כמובנים מאליהם עברו תהליך פיתוח זהה או דומה לתהליך המתואר וכיום משרתים אותנו מבלי להעלות מחשבה לגביי איך היינו מסתדרים אם מוצר או שירות כזה או אחר לא היה קיים. אם הוגה האמצאה לא היה יזם בנפשו, אם הוא לא היה מעז ? תארו לעצמכם עולם בלי המוצרים הסיסיים שפעם , לא כל כך מזמן , לא היו פה!

כל רעיון עובר תהליך פיתוח פטנט, מדובר בתהליך שכולל שלבים מוגדרים , בירוקרטיה ואתגרים הנדסיים ועסקיים.
תהליך פיתוח פטנטים מחוייב להיות מסודר, בעיקר בימינו - ימים בהם הראשות השופטת מדקדקת על הפרטים הקטנים, מיזמים רבים פורצים לשוק והתחרות על מי יהיה ראשון והטוב ביותר היא תחרות קשה. רישום ההמצאה מחוייבת להתבצע בצורה קפדנית ע"י בעלי מקצוע מנוסים אחרת עלולים לאבד את הקניין הרוחני, זכויות היוצרים וכספים רבים.
באותו אופן , לא פחות חשוב ואף הכרחי , לוודא כי התהליך העסקי מתבצע על ידי מומחים עסקיים וכך גם הפיתוח ההנדסי.
אין מקום לעיגול פינות בתהליך פיתוח פטנטים - כל שלב נדרש בדיוק רב, חשיבה אסטרטגית ומקצועיות.

איך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,יש לי פטנט מה עושים ,פיתוח פטנטים , חברה לפיתוח פטנט , רישום פטנט , ייצור מוצר לפטנט

מהו תהליך פיתוח פטנטים ?

פיתוח פטנטים הוא התהליך אשר מתחיל את דרכו מרגע שהממציא הגה את הרעיון הראשוני שנראה בעיניו כפוטנציאל לפטנט מצליח, ועד לשלב המכירה ההמונית - שלב ההכנסות.

מדובר בתהליך שכרוך באסטרטגייה עסקית נכונה, ניירת רבה, פיתוח וניסויים, עבודת חשיבה ומחקר, בניית אבטיפוס ,רישום הגנות על זכויות ורישום פטנט עד לשלב בו מגיע המוצר או השירות ללקוח הנמצא בסוף התהליך.

למה אותנו מכל חברות פיתוח פטנטים הקיימות?

פיתוח פטנטים – מרעיון למוצר ועד לייצור המוני
ניהול תהליכים עסקיים היא החברה היחידה אשר מבצעת עבורכם היזמים את כל התהליך (עסקי, הנדסי ומשפטי) -
החל משלב בחינת היתכנות לפטנטים שבסופו תתקבל תמונה מוחשית יותר לגבי סיכויי וסיכוני מיזם פיתוח ההמצאה שלכם ועד להפצה המונית.
קיימות חברות רבות המספקות שירותי פיתוח פטנטים ליזמים אך כל אחת מאלו מספקת שירותים חלקיים.
היתרונות בפיתוח פטנט עם חברה המספקת את כלל השירותים תחת קורת גג אחת רבות, ביניהן:
  • ראייה רחבה של עלויות המיזם מול יכולותיו הכלכליים של היזם.
  • התאמת תהליך הכולל את כלל השלבים לצרכי המיזם.
  • התאמת סוג אב הטיפוס לאופי העסקי של המיזם ומציאת דרכים עסקיות יצירתיות למימונו תוך ראיית כלל התהליך.
  • סנכרון מושלם בין התהליכים העיסקיים, המשפטיים וההנדסיים לקבלת תוצאה אולטימטיבית המגדילה את סיכויי המיזם בעשרות אחוזים. 
לחברה ניסיון עשיר במגוון רחב של ענפי משק:
תעשייה, מסחר, שירותים, יבוא, יצוא, סיטונאות, קמעונאות, מכירה לפרטיים, לעסקיים ולמוסדות.
התמחות, נסיון בהקמה וייעול כל חוליה ומערך בשרשרת עד לרמת מיצוי הפוטנציאל העסקי שלה:
  • מכירות הנדסיות וטכנולוגיות
  • שירותים הנדסיים וטכנולוגיים
  • ניהול מערכי הנדסה ותכנון
  • ניהול רצפות ייצור
  • הקמת פרויקטים הנדסיים
  • ניהול תהליכים לטובת קבלת אסמכות ממשלתיות ותקני איכות
  • טיפול אסטרטגי בתזרים והון חוזר
  • גיוס, הקמת מדיניות תגמול וניהול כוח אדם
  • התאמה והטמעת מערכות ERP
  • ייבוא ושת"פים גלובליים על בסיס טכנולוגיות
  • הגדרות חזון ואסטרטגיית צמיחה
  • מיזוגים ורכישות
  • ועוד
איכות והצלחת המיזמים שלנו נמדדת בין היתר בקהל לקוחותיהם, טעימה לדוגמה
איך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,יש לי פטנט מה עושים ,פיתוח פטנטים , חברה לפיתוח פטנט , רישום פטנט , ייצור מוצר לפטנט
משרד ראש הממשלה בחר באחד מהמיזמים לאחזקת מערכות חיוניות. 
איך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,יש לי פטנט מה עושים ,פיתוח פטנטים , חברה לפיתוח פטנט , רישום פטנט , ייצור מוצר לפטנט
משרד הכלכלה והתעשייה בחר באחד מהמיזמים לתיקון שבר ותקלות במערכות ההזנה של המשרד. 
איך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,יש לי פטנט מה עושים ,פיתוח פטנטים , חברה לפיתוח פטנט , רישום פטנט , ייצור מוצר לפטנט
משרד הביטחון בחר באחד מהמיזמים כספק לתכנון ואחזקת מתקני אנרגיה חליפית כגיבוי למערכות ביטחוניות. 
איך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,יש לי פטנט מה עושים ,פיתוח פטנטים , חברה לפיתוח פטנט , רישום פטנט , ייצור מוצר לפטנט
בנק ישראל בחר באחד מהמיזמים כספק לתחזוקה מונעת למתקני הזנה חליפית כגיבוי למערכות מחשוב. 
איך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,יש לי פטנט מה עושים ,פיתוח פטנטים , חברה לפיתוח פטנט , רישום פטנט , ייצור מוצר לפטנט
קרן קיימת לישראל בחרה באחד מהמיזמים לתכנון והקמת מתקני הזנת אנרגיה ראשיים. 
איך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,יש לי פטנט מה עושים ,פיתוח פטנטים , חברה לפיתוח פטנט , רישום פטנט , ייצור מוצר לפטנט
רותם תעשיות בע"מ בחרה באחד מהמיזמים לתכנון ופיתוח מתקני אנרגיה חליפית . 
איך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,יש לי פטנט מה עושים ,פיתוח פטנטים , חברה לפיתוח פטנט , רישום פטנט , ייצור מוצר לפטנט
מוטורולה סולושנס ישראל בע"מ בחרה באחד מהמיזמים לתיקון שבר ותקלות במערכות תומכות להזנת ציוד ביטחוני באתריה. 
וזה רק על קצה המזלג... ניסיון עסקי בן מעל ל 20 שנים הוליד פרוייקטים מול אלפי לקוחות נאמנים. כמובן שקהל לקוחות זה מגיע לאחר מיצוב המיזמים כמובילים בתחומם.
אז אם זה לא מספיק - להלן שש סיבות נוספות לבחור בנו : 

1. אנשים עושים עסקים

בתחילת דרכנו מול כל מיזם וכך גם בנקודות נוספות בדרך אנו בוחנים את אישיותו של היזם,
הדבר מתבצע במספר טכניקות ושאלות מכוונות המתבססות על ניסיון רב שנים מול גורמים עיסקיים ומול בני אדם בכלל.
המטרה - זיהוי מחסומים רגשיים, חוזקותיו וחולשותיו של היזם. 
כל מיזם נבנה או מתפתח בדמותו של יזם, ויזם בדומה לכולנו בנאדם הוא -
ע"כ זיהוי חוזקותיו ומיצויין ומאידך היכרות עם חולשותיו והשלמתן באמצעים אחרים זו חצי הדרך להצלחה

2.החברה ממעוף הציפור

חברת פיתוח עסקי, עפ"י רוב, מתמקדת בחוליות האירגון התואמות את צרכיו ומפתחת אותן.
אנו מאמינים בדרך שונה - האג'נדה שלנו היא כי כל חולייה בשרשרת האירגונית חייבת להבחן בקפידה
באופן בו בסוף שלב הבחינה מונחת בפנינו תמונה של כלל האירגון המשקפת את כל חלקיו.
כאשר בוחנים ארגון בצורה רחבה משתקפת בפנינו התמונה האמיתית הכוללת מגוון רחב של יתרונות וחסרונות אותם משלימים נתונים נטראליים - רק כך ניתן למצוא פתרונות מקיפים ולבצע אופטימיזציה לחברה.

3.תחום הפעילות

עבודה קשה מבלי להתבונן לצדדים יכולה להניב תוצאות - ואפילו טובות .
האג'נדה שלנו רחבה יותר:
כדי להפוך את המיזם לכזה המוביל בתחומו - אנו מאמינים בדרך המודיעין באופן מקיף ככל שניתן.
הצבת היעדים אל מול פוטנציאל השוק, מציאת הייחוד האירגוני, הבידול הטכנולוגי ועוד...
כל אלו חייבים להתקיים לאחר חקר שוק יסודי וחד משמעית לא באופן שרירותי.

4.המוצר

היתרון המשמעותי שלנו הוא כאן - מנהלת החברה כיזמית ומנהלת בעצמה נגעה כמעט בכל העולמות הטכנולוגיים:
תעשייה כבדה, אנרגיה, בינוי, מוצרי צריכה ועוד - הכול ברמה הנדסית הגבוהה ביותר.
גם כאן התהליך מתבצע באופן יסודי - בחינת חוזקות וחולשות כלל המרכיבים:
מחקר ופיתוח, ניהול תהליכי ייצור, רכש מקצועי, הקמה ופיתוח של מערכי שירות מקצועיים, גיוס קבלני משנה ועוד .

5.ההון האנושי

ציינו כבר את כוחם של אנשים ? בחינת הון אנושי תואם לדמותו של הארגון ומשלים את חולשותיו של היזם זו משימה לא פשוטה.
מיהם העובדים שלנו ? מה הם רואים באירגון ? מהם האתגרים שלנו מולם ? איך ממצים את כישוריהם ? ועוד
בידינו כלים אשר הוכיחו את עצמם כהצלחה לאבחן וגבש את כלל ההון האנושי למטרת האם תוך מיצוי הפוטנציאל של כל עובד ועובד.

6.דבקות במטרה - העיקרון החשוב ביותר!

קארן אזולאי:
"אם יש מתנה שקיבלתי (ככל הנראה בתצורה גנטית) היא היכולת להתמיד, ללמוד מטעויות, לבחון את הסביבה, לזהות את החוזקות והחולשות ולטפל בהם תוך כדי תנועה.
והכי חשוב - לא להרפות עד להצלחה! כן, כזו אני , דבקות במטרה זהו שמי השני. 
ההצלחות הן אלו אשר מזינות אותי - הן המנוע שלי וע"כ תמיד, אבל תמיד! , אני חדורת מטרה באופן בו אני מצליחה לסחוף אחריי את שותפיי לדרך. " 
​​​​​​​
איך לרשום פטנט ,איפה רושמים פטנט ,מהו פטנט ,חיפוש פטנטים ,מרעיון למוצר ,עלות רישום פטנט בינלאומי ,כיצד רושמים פטנט ,פטנטים רשומים ,רישום פטנט באופן עצמאי ,רישום פטנט רעיון ,רשימת פטנטים רשומים ,איך רושמים פטנט ,רעיון לפטנט ,חיפוש פטנטים רשומים ,יש לי פטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,מה עושים עם רעיון ,כמה עולה לרשום פטנט בינלאומי ,רישום פטנט על רעיון ,יש לי פטנט מה עושים ,פיתוח פטנטים , חברה לפיתוח פטנט , רישום פטנט , ייצור מוצר לפטנט ,יש לי פטנט מה עושים ,פיתוח פטנט ,פיתוח פטנטים ,רישום פטנט ופיתוח מוצר ,חברות פיתוח פטנטים ,ייצור פטנטים ,ייעוץ עסקי לחברות ,יועץ עסקי מומלץ ,יועץ עסקי מחיר ,ייעוץ עסקי מחיר ,ניהול תהליכים ,ניהול תהליכים עסקיים ,הצעת מחיר ייעוץ עסקי ,ייעוץ עסקי המלצות ,יועצת יזמות עסקית ,ייעוץ להקמת עסק ,יועצת עסקית ,כמה עולה ייעוץ עסקי ,ייעוץ עסקי טכנולוגי ,יועצים עסקיים ,יועצת פיתוח עסקי ,ייעוץ עסקי ליזמים ,יועץ יזמות עסקית ,יועץ עסקי מומלץ ,ייעוץ עסקי לעסקים במשבר ,יועצים עסקיים מומלצים ,ייעוץ עסקי לעסקים קטנים ,ייעוץ עסקי מומלץ ,ייעוץ עסקי תעשייה ,ייעוץ בהקמת עסק ,ייעוץ עסקי פרטי ,יועץ לניהול עסקי ,ייעוץ עסקי ,יועץ לעסקים קטנים ,ייעוץ לעסקים קטנים ובינוניים ,ייעוץ לעסק קטן ,ייעוץ עסקי לפתיחת עסק
ניהול תהליכים עסקיים
שירותי פיתוח עסקי וטכנולוגי לחברות ויזמים
Coi בניית אתרים