​​​​​​​חברת פיתוח עסקי בדרום
'ניהול תהליכים עסקיים' מספקת, בין יתר השירותים, גם שירותי פיתוח עסקי בדרום. 

​​​​​​​רקע:  רעיון הקמת פעילות 'ניהול תהליכי עסקיים' נולד לאחר מעל ל20 שנות ניסיון ביזמות וניהול יחידות רווח.
הרעיון העומד אחר הקמת הפעילות מבוסס על פתרונות שיפור ופיתוח פעילויות עסקיות על ידי נוסחאות מותאמות אינדיבידואלית למיזמים בתחומים טכנולוגיים והנדסיים. בניית תהליכים עסקיים מותאמי צורך קיים והטמעתם בכל ערוצי הפעילות העסקית מובילות כל חברה , בכל נקודת זמן בחייה, להצלחה.
"בעזרת תהליכים מהונדסים ומוטמעים היטב נוכל להגיע קרוב ככל שניתן לכל מטרה עסקית שנציב בפנינו ,

פיתוח והקמת מיזמים עסקיים
שיקום חברות
פיתוח פטנטים
שירות מומלץ

תהליכים הבנויים ע"י בעלי ניסיון ומיטב אנשי המקצוע המשולבים בתהליך - יסייעו לנו לקצור הצלחות.
כל מנהל חברה חולם להוביל את החברה שלו לתואר "מספר אחת בתחומה", זו מהותה של יזמות.
ניתן למצוא כפתרון לליקויים או לעיתים אף כתכנון לקוי  הון לא מבוטל המושקע בפתרונות אשר אינם בהכרח משרתים את המטרה -גיוס כוח אדם מיותר , ציוד רב , מותגים איכותיים שכניסתם ארצה לא מבוססת תכנון מקצועי ועוד.
חברות רבות אשר עם שינויים קלים יכלו למצוא את עצמן כרווחיות - לצערי שורדות ואף קורסות.
הקושי ביישום החלום להצלחה נובע ממחסור בכלים - יש סוד להצלחה של כל חברה מובילה : תהליכים!!!!
תהליכים עסקיים לוגיים, מדוייקים ומותאימים באופן יסודי לחברה או למיזם הם המתכון להקמת חברה מצטיינת."


תחומי התמחות: לכל מטרה עסקית בתחומי הטכנולוגיה והתעשייה.
בכל שלב בחיי החברה, החל משלב הרעיון ועד לשיקום חברות במשבר.
אזורי פעילות: כל הארץ לרבות במדיות השונות. 

אז איך מובילים את החברה שלכם להצלחה?
כאמור, המפתח להצלחת כל תהליכי ועובדי החברה נמצא בידינו מנהלי החברות!
מחפשים פיתוח עסקי מומלץ להוביל את הפעילות שלכם להצלחה?
פנו אלינו לתכנון ההצלחה שלכם.
קארן אזולאי -ייעוץ עסקי |יועצת עסקית |מובילה להצלחות

פיתוח עסקי ב 3 שלבים:
מרעיון להקמה או פיתוח עד לפעילות עסקית עובדת !

הכל תחת קורת גג אחת

שלב 1 : בחינת היתכנות עסקית
האם הרעיון העסקי שווה סיכון​​​​​​ יש לי רעיון לעסק איך אפשר לבדוק אם כדאי לי להשקיע ? האם הרעיון העסקי שלי קיים ? האם יש צורך בשוק ברעיון העסקי שלי ?  שלב ראשון בתהליך פיתוח עסקי עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב בחינת היתכנות למיזם. השלב הראשון בתהליך פיתוח מיזם עסקי משלב הרעיון הוא ניתוח ואפיון רעיון המיזם ותנאי השוק הקיימים כתשתית לפיתוחו.  מדובר בבחינת היתכנות שלאחריה תתקבל החלטה - GO / NO GO.  האם מדובר בהשקעה כדאית או לחילופין מדובר בהשקעה שעלולה להוביל לכישלון והפסד הון ?  מיזם עזקי טוב הוא מיזם המשתלם ללקוח הקצה מבחינת עלות תועלת כמענה לצורך קיים. מספר רב של רעיונות להקמת פעילות עסקית חדשה עוברים מדי שנה בדיקת היתכנות להצלחתם, אך חלק קטן מהם מצליח לעמוד בבחינה זו ובסופו של תהליך הופך לפעילות עסקית המשווקת בשוק המקומי ו/או הגלובלי. בדיקת היתכנות למיזם עסקי מורכבת ממספר שלבים, המדובר בבחינת הרעיון עליו מוקם המיזם אל מול המציאות: בחינת צורך שוק לפתרון הנדסי / טכנולוגי- האם אכן השוק צמא למיזם ? אם לא הרי שאין מקום להקמתו ייתכן כי לא יהיה קהל יעד מספק עבור הפיתוח העסקי.  בחינת היתכנות שיווקית - מיהם המתחרים? מהו המוניטין שלהם ? האם ההשקעה השיווקית לצורך חדירה לשוק תיתכן. אם כן, שווה את הסיכון? בחינת אומדן עלויות לפיתוח מיזם- המדובר בהערכה גסה וראשונית שכן מדובר בשלב בוסרי מאוד. האומדן יתייחס להמשך התהליך ועד לשלב תכנית ההקמה העסקית (לא כולל), במקרה הצורך ייבחנו אפשרויות מימון חיצוניות.  כמה עולה בחינת היתכנות למיזם? מחיר בחינת היתכנות להצלחת מיזם אינה עולה על אלפי שקלים בודדים להקמת פעילות עסקית ממוצעת ומטה אך מספקת לנו תמונה רחבה יותר להמשך התהליך העסקי.

יש לי רעיון לעסק איך אפשר לבדוק אם כדאי לי להשקיע ? האם הרעיון העסקי שלי קיים ? האם יש צורך בשוק ברעיון העסקי שלי ?

שלב ראשון בתהליך פיתוח עסקי עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב בחינת היתכנות למיזם.
השלב הראשון בתהליך פיתוח מיזם עסקי משלב הרעיון הוא ניתוח ואפיון רעיון המיזם ותנאי השוק הקיימים כתשתית לפיתוחו.

מדובר בבחינת היתכנות שלאחריה תתקבל החלטה - GO / NO GO.

האם מדובר בהשקעה כדאית או לחילופין מדובר בהשקעה שעלולה להוביל לכישלון והפסד הון ?


מיזם עזקי טוב הוא מיזם המשתלם ללקוח הקצה מבחינת עלות תועלת כמענה לצורך קיים. מספר רב של רעיונות להקמת פעילות עסקית חדשה עוברים מדי שנה בדיקת היתכנות להצלחתם, אך חלק קטן מהם מצליח לעמוד בבחינה זו ובסופו של תהליך הופך לפעילות עסקית המשווקת בשוק המקומי ו/או הגלובלי. בדיקת היתכנות למיזם עסקי מורכבת ממספר שלבים, המדובר בבחינת הרעיון עליו מוקם המיזם אל מול המציאות:
בחינת צורך שוק לפתרון הנדסי / טכנולוגי- האם אכן השוק צמא למיזם ? אם לא הרי שאין מקום להקמתו ייתכן כי לא יהיה קהל יעד מספק עבור הפיתוח העסקי. 
בחינת היתכנות שיווקית - מיהם המתחרים? מהו המוניטין שלהם ? האם ההשקעה השיווקית לצורך חדירה לשוק תיתכן. אם כן, שווה את הסיכון?
בחינת אומדן עלויות לפיתוח מיזם- המדובר בהערכה גסה וראשונית שכן מדובר בשלב בוסרי מאוד. האומדן יתייחס להמשך התהליך ועד לשלב תכנית ההקמה העסקית (לא כולל), במקרה הצורך ייבחנו אפשרויות מימון חיצוניות.

כמה עולה בחינת היתכנות למיזם?
מחיר בחינת היתכנות להצלחת מיזם אינה עולה על אלפי שקלים בודדים להקמת פעילות עסקית ממוצעת ומטה אך מספקת לנו תמונה רחבה יותר להמשך התהליך העסקי.

שלב 2 : תכנית עסקית לגיוס הון
מה צריך וכמה כסף נדרש לגייסאיך קובעים צפי מכירות למיזם עסקי ? כמה מוצרים מייצרים בפעימה הראשונה ? איפה נכון לייצר בארץ או בחו"ל ? באילו מדינות כדאי להתחיל להפיץ ? איך יתבצע שינוע המוצר מהמפעל ? כמה אנשי צוות נידרש לגייס בתחילת הדרך ? כמה כסף נדרש לגייס ? באילו מקורות נשתמש לגיוס השקעה ?  שלב שני בתהליך פיתוח עסקי עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב תכנית עסקית לגיוס הון . כאמור, מדובר באחד השלבים החשובים ביותר בתהליך פיתוח המיזם (אם מחריגים את שלב הרעיון כמובן  ). בשלב זה מסיימים לחלום ומתחילים לדבר עסקים!  עלויות הפצה / ייצור (תלוי בסוג המיזם). בסיום שלב ייצור בחינת היתכנות למיזם יצטברו בידינו כלים רבים הנדרשים לטובת גיבוש נתוני עלויות הייצור ( במקרה בו מדובר בחברה יצרנית ), המפעלים /הספקים המובילים הנדרשים עבור המיזם שלנו והציוד התומך שיידרש לטובת תהליך הקמת המוצר אותם נידרש להזין בתכנית. כל אלו אינם מספיקים ללא נתוני מדינות היעד הראשונות וכמויות הייצור / ההפצה ההתחלתיות אותם נגזור מתהליך מחקר מעמיק.  יעדים בעולם וכמויות. בעריכת תכנית עסקית לגיוס משקיע עבור מוצר קיים (במקרה בו מדובר במוצר שלא קיים קיים תהליך פיתוח פטנטים אותו אנו מספקים ) בשוק ויש כדוגמתו ניתן ללמוד מנתוניו:  יעדי פריצה בארץ / בעולם - איפה הוא קיים ? מי מנהל אותו ? מהי רמת המתחרים הפוטנציאליים - חוזקות וחולשות ? ולבסוף היכן הכי פוטנציאלי עסקית להקים את המיזם שלנו?  צפי דרישת השוק - כאשר ניתן להקביל את המוצר שלנו למוצרים דומים נוכל לגייס בסיס נתונים (אומדן בדר"כ) שיספק לנו תמונת מצב לגבי יכולות המכירה של מתחרינו .   משימת גיבוש נתונים דמוגרפיים והגדרת צפי מכירות דורשת עבודת מחקר יסודית בה יתבצע שימוש בכל כלי אפשרי - דוחות ונתונים מפורסמים, סקרי דעת קהל, ניסיון מסחרי וכו.   צוות החברה. כל חברה בתחילת דרכה מגדירה את כמות כוח האדם הנדרש לפריצתה זאת על ידי התבססות על נתונים רבים העולים במהלך בניית התוכנית העסקית. לדוגמה צפי כמות אנשי הצוות ממנו יורכב צוות המכירות ייגזר מצפי המכירות המתבקש להחזר מהיר של ההשקעה, אומדן מכירות ליחידה לפי תקופה ומכאן נגיע לנתון של כמות אנשי הצוות שנידרש לגייס. תקופת החזר ההשקעה היא פקטור חשוב למשקיע ככל וזה לא מעוניין להשכיב את הונו ללא הנבת רווחים לאורך זמן.     כמה כסף נדרש ואיך מגייסים. נתונים אלו בתוספת נתונים נוספים שנידרש לחקור לטובת התוכנית העסקית שלנו יניבו את התוצאה הנדרשת - ההון המתבקש להשקעה. קיימות דרכים רבות לגיוס ההשקעה הנדרשת -מימון המונים, ייצור קשרי משקיעים, שיווק במגוון ערוצים ועוד ועוד.   חשוב ביותר! לא כל ערוץ גיוס מתאים לכל מיזם - בחירה בערוץ לא מתאים עלולה להוריד משמעותית מערך המיזם ובכך להאריך לנו את הדרך להצלחה. 

איך קובעים צפי מכירות למיזם עסקי ? כמה מוצרים מייצרים בפעימה הראשונה ? איפה נכון לייצר בארץ או בחו"ל ? באילו מדינות כדאי להתחיל להפיץ ? איך יתבצע שינוע המוצר מהמפעל ? כמה אנשי צוות נידרש לגייס בתחילת הדרך ? כמה כסף נדרש לגייס ? באילו מקורות נשתמש לגיוס השקעה ?

שלב שני בתהליך פיתוח עסקי עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב תכנית עסקית לגיוס הון .
כאמור, מדובר באחד השלבים החשובים ביותר בתהליך פיתוח המיזם (אם מחריגים את שלב הרעיון כמובן  ). בשלב זה מסיימים לחלום ומתחילים לדבר עסקים!

עלויות הפצה / ייצור (תלוי בסוג המיזם).
בסיום שלב ייצור בחינת היתכנות למיזם יצטברו בידינו כלים רבים הנדרשים לטובת גיבוש נתוני עלויות הייצור ( במקרה בו מדובר בחברה יצרנית ), המפעלים /הספקים המובילים הנדרשים עבור המיזם שלנו והציוד התומך שיידרש לטובת תהליך הקמת המוצר אותם נידרש להזין בתכנית. כל אלו אינם מספיקים ללא נתוני מדינות היעד הראשונות וכמויות הייצור / ההפצה ההתחלתיות אותם נגזור מתהליך מחקר מעמיק.

יעדים בעולם וכמויות.
בעריכת תכנית עסקית לגיוס משקיע עבור מוצר קיים (במקרה בו מדובר במוצר שלא קיים קיים תהליך פיתוח פטנטים אותו אנו מספקים ) בשוק ויש כדוגמתו ניתן ללמוד מנתוניו: 
יעדי פריצה בארץ / בעולם - איפה הוא קיים ? מי מנהל אותו ? מהי רמת המתחרים הפוטנציאליים - חוזקות וחולשות ?
ולבסוף היכן הכי פוטנציאלי עסקית להקים את המיזם שלנו? 
צפי דרישת השוק - כאשר ניתן להקביל את המוצר שלנו למוצרים דומים נוכל לגייס בסיס נתונים (אומדן בדר"כ) שיספק לנו תמונת מצב לגבי יכולות המכירה של מתחרינו . 

משימת גיבוש נתונים דמוגרפיים והגדרת צפי מכירות דורשת עבודת מחקר יסודית בה יתבצע שימוש בכל כלי אפשרי - דוחות ונתונים מפורסמים, סקרי דעת קהל, ניסיון מסחרי וכו. 

צוות החברה.
כל חברה בתחילת דרכה מגדירה את כמות כוח האדם הנדרש לפריצתה זאת על ידי התבססות על נתונים רבים העולים במהלך בניית התוכנית העסקית.
לדוגמה צפי כמות אנשי הצוות ממנו יורכב צוות המכירות ייגזר מצפי המכירות המתבקש להחזר מהיר של ההשקעה, אומדן מכירות ליחידה לפי תקופה ומכאן נגיע לנתון של כמות אנשי הצוות שנידרש לגייס. תקופת החזר ההשקעה היא פקטור חשוב למשקיע ככל וזה לא מעוניין להשכיב את הונו ללא הנבת רווחים לאורך זמן.   

כמה כסף נדרש ואיך מגייסים.
נתונים אלו בתוספת נתונים נוספים שנידרש לחקור לטובת התוכנית העסקית שלנו יניבו את התוצאה הנדרשת - ההון המתבקש להשקעה.
קיימות דרכים רבות לגיוס ההשקעה הנדרשת -מימון המונים, ייצור קשרי משקיעים, שיווק במגוון ערוצים ועוד ועוד.
 
חשוב ביותר! לא כל ערוץ גיוס מתאים לכל מיזם - בחירה בערוץ לא מתאים עלולה להוריד משמעותית מערך המיזם ובכך להאריך לנו את הדרך להצלחה. 

שלב 3 : הקמת פעילות עסקית 
ליווי הפעילות משלב אפס ועד להצלחהתפעילו מבערים ! המרוץ האמתי מתחיל עכשיו !!!!  אילו רישומים נדרשים לחברה בכל נקודת פעילות ? חזון ?! מה זה ?  איך לגייס ולהכשיר כוח אדם ? מה זה תהליכים עסקיים ואיך להטמיע אותם במערכות הניהול ? איך מייצרים ביקוש למוצר ? איך משווקים ? איך כותבים מסמכים עסקיים ?  ועוד ועוד ו... עוד.  שלב שלישי בתהליך פיתוח עסקי עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב הקמת פעילות עסקית.  בהקמת פעילות עסקית ( פיתוח עסקי ) מאפס נתבקש להקים כל ערוץ בפעילות שלנו והכל לפי תכנית הקמת פעילות שתיערך לפי שלבים ולפי קצב התקדמות המיזם העסקי. הגענו עד הלום ועכשיו צריך להיות יעילים, זהירים ומדודים תוך התבוננות יומיומית על ההון שגייסנו ,חזון החברה ויעדיה העסקיים.  ניירת חברה ובירוקרטיות. רישום חברה ,דירקטורים ,מורשה חתימה , תיקים בראשויות (מס הכנסה, מע"מ , בל"ל וכו - כל מדינה ודרישות הרישום שבה ) , תקינה ועוד.   הגדרת חזון חברה. הגדרה מדויקת של חזון החברה עם ערכי הליבה, ככל שיהיו בהירים יותר וברורים יותר, תוכל לשמור על המיקוד שלנו בפעילות השוטפת ליצירת תנועת עבודה יעילה, שוטפת וזריזה וממוקדת.  הון אנושי. בימינו חומר הגלם היקר ביותר שקיים בחברה הוא ההון אנושי , אם נקביל מערכת עסקית לגוף האדם , מדובר בלא פחות ממערכת העצבים בגופנו - יחידה אחת מזינה ומשדרת ליחידה אחרת ובכך נרקמת מערכת אנושית אשר כל חוליה בה חייבת להיות חזקה ומקצועית דיה בתחומה לטובת שמירה על הומוגניות מערכתית - יעילותם, מקצועיותם וגיבושם של עובדי החברה ליחידה אחת הנעה לכיוון הצלחה מבלי לעכב תהליכים תלויים בתהליך המיון והגיוס הראשוני תהליך אשר חייב להיות מדויק ומקצועי .    תהליכים עסקיים ומערכות ניהול. מטרת מערכת הניהול של החברה היא למקד את הצוות ליעדיו מבלי לסטות מהדרך בה צועדת החברה כולה. התאמת מערכות הניהול של החברה לצרכיה העסקיים מצריכה הגדרה וניהול תהליכים עסקיים פנים אירגוניים מדויקים לכל תהליך בחברה והטמעתם על ידי קביעת חוקים במערכות הניהול של החברה.   תכנית ליצירת ביקוש. בתכנית יצירת ביקוש לחברה עבור מוצר או שירות אותו היא משווקת, מוגדר מסע הלקוח החל משלב החשיפה הראשונית ועד לשלב המכירה. ​​​​​​​מטרת התכנית היא הובלת הלקוח לשלב קבלת ההחלטה באופן בו הוא בשל לסגירה.  שיווק. שיווק הוא כלי עסקי אשר בעזרתו ניתן לנתב אל החברה את קהל הלקוחות הנדרש לטובת הגדלת היקף הזדמנויות המכירה. בתהליך הגדלת נפח לקוחות לחברה מתבצעים מספר מהלכים - שיווק עפ"י אסטרטגיה שיווקית מוגדרת מראש הוא אחד מהם.  עריכת מסמכי מכירה ומסמכים פנימיים. קיים מגוון רחב של מסמכים הנדרשים לעריכה במעמד פתיחת פעילות עסקים - הסכמי עבודה , הסכמי מסחר עם ספקים ,דוחות שירות ועוד. להצגת רמת החשיבות לעריכת מסמכים עסקיים באופן מקצועי אביא לדוגמה את טופס הצעת המחיר - לאחר שלב יצירת הקשר הראשוני עם הלקוח, מונחת בידינו הזדמנות כמעט חד פעמית לגרום ללקוח להבין את רמת רצינותנו ואמינותנו כמפיצי מוצר. אופן כתיבת המסמך הוא אחד הסודות להצלחת המכירה.  מה עוד? כמובן שזו רק רשימה חלקית ולפנינו נושאים נוספים להקמה וטיפול - זו טעימה מתהליך הקמת הפעילות העסקית.

תפעילו מבערים ! המרוץ האמתי מתחיל עכשיו !!!!

אילו רישומים נדרשים לחברה בכל נקודת פעילות ? חזון ?! מה זה ?  איך לגייס ולהכשיר כוח אדם ? מה זה תהליכים עסקיים ואיך להטמיע אותם במערכות הניהול ? איך מייצרים ביקוש למוצר ? איך משווקים ? איך כותבים מסמכים עסקיים ?  ועוד ועוד ו... עוד.


שלב שלישי בתהליך פיתוח עסקי עפ"י "ניהול תהליכים עסקיים" הוא שלב הקמת פעילות עסקית.

בהקמת פעילות עסקית ( פיתוח עסקי ) מאפס נתבקש להקים כל ערוץ בפעילות שלנו והכל לפי תכנית הקמת פעילות שתיערך לפי שלבים ולפי קצב התקדמות המיזם העסקי. הגענו עד הלום ועכשיו צריך להיות יעילים, זהירים ומדודים תוך התבוננות יומיומית על ההון שגייסנו ,חזון החברה ויעדיה העסקיים.

ניירת חברה ובירוקרטיות.
רישום חברה ,דירקטורים ,מורשה חתימה , תיקים בראשויות (מס הכנסה, מע"מ , בל"ל וכו - כל מדינה ודרישות הרישום שבה ) , תקינה ועוד. 

הגדרת חזון חברה.
הגדרה מדויקת של חזון החברה עם ערכי הליבה, ככל שיהיו בהירים יותר וברורים יותר, תוכל לשמור על המיקוד שלנו בפעילות השוטפת ליצירת תנועת עבודה יעילה, שוטפת וזריזה וממוקדת.

הון אנושי.
בימינו חומר הגלם היקר ביותר שקיים בחברה הוא ההון אנושי , אם נקביל מערכת עסקית לגוף האדם , מדובר בלא פחות ממערכת העצבים בגופנו - יחידה אחת מזינה ומשדרת ליחידה אחרת ובכך נרקמת מערכת אנושית אשר כל חוליה בה חייבת להיות חזקה ומקצועית דיה בתחומה לטובת שמירה על הומוגניות מערכתית - יעילותם, מקצועיותם וגיבושם של עובדי החברה ליחידה אחת הנעה לכיוון הצלחה מבלי לעכב תהליכים תלויים בתהליך המיון והגיוס הראשוני תהליך אשר חייב להיות מדויק ומקצועי .  

תהליכים עסקיים ומערכות ניהול.
מטרת מערכת הניהול של החברה היא למקד את הצוות ליעדיו מבלי לסטות מהדרך בה צועדת החברה כולה. התאמת מערכות הניהול של החברה לצרכיה העסקיים מצריכה הגדרה וניהול תהליכים עסקיים פנים אירגוניים מדויקים לכל תהליך בחברה והטמעתם על ידי קביעת חוקים במערכות הניהול של החברה. 

תכנית ליצירת ביקוש.
בתכנית יצירת ביקוש לחברה עבור מוצר או שירות אותו היא משווקת,
מוגדר מסע הלקוח החל משלב החשיפה הראשונית ועד לשלב המכירה.
​​​​​​​מטרת התכנית היא הובלת הלקוח לשלב קבלת ההחלטה באופן בו הוא בשל לסגירה.

שיווק.
שיווק הוא כלי עסקי אשר בעזרתו ניתן לנתב אל החברה את קהל הלקוחות הנדרש לטובת הגדלת היקף הזדמנויות המכירה.
בתהליך הגדלת נפח לקוחות לחברה מתבצעים מספר מהלכים - שיווק עפ"י אסטרטגיה שיווקית מוגדרת מראש הוא אחד מהם.

עריכת מסמכי מכירה ומסמכים פנימיים.
קיים מגוון רחב של מסמכים הנדרשים לעריכה במעמד פתיחת פעילות עסקים - הסכמי עבודה , הסכמי מסחר עם ספקים ,דוחות שירות ועוד.
להצגת רמת החשיבות לעריכת מסמכים עסקיים באופן מקצועי אביא לדוגמה את טופס הצעת המחיר - לאחר שלב יצירת הקשר הראשוני עם הלקוח, מונחת בידינו הזדמנות כמעט חד פעמית לגרום ללקוח להבין את רמת רצינותנו ואמינותנו כמפיצי מוצר. אופן כתיבת המסמך הוא אחד הסודות להצלחת המכירה.

מה עוד?
כמובן שזו רק רשימה חלקית ולפנינו נושאים נוספים להקמה וטיפול - זו טעימה מתהליך הקמת הפעילות העסקית.

Coi בניית אתרים